Menyer

Frukost

Frukostbuffén måste förbokas

I frukost ingår:
mjukt bröd, knäckebröd, fil, yoghurt, müsli, nötter/frön, torkad frukt, tre olika pålägg, grönsaker, kokta ägg, kaviar, marmelad, kaffe/te 95: –

Veckans luncher

I dagens lunch ingår:
två olika rätter att välja mellan, mjukt bröd, knäckebröd, smör, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe/te 95: –

Med reservation för ändringar i veckomenyn

28/10

Oxfilé i ädelostsås med grönsaksris

29/10

Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor

30/10

Rispytt med grönsaker, oxfilé och korv serveras med en sweetchilicrème 

31/10

Ärtsoppa och pannkaka med jordgubbssylt och grädde

Ostgratinerade crêpes med räk och dillfyllning 

1/11

Restaurangen stängd för säsongen.

Varmt välkomna nästa år!

2/11

Restaurangen stängd.

3/11

Restaurangen stängd.

À la carte

Hamburgare med tillbehör och pommes                   150: –

Räkmacka med handskalade räkor                           140: –

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor                  130: –

Entrecôte med pommes och bearnaise                     175: –

Nachos-tallrik med smält ost, gräddfil och jalapeños   65: –

Middag

Rätterna måste förbokas senast fyra dagar innan

Förrätter
  • Blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla och knaperstekt bacon
  • Ugnsrostad zucchini smaksatt med parmesan samt parmesanflarn med pinjenötter
  • Toast Skagen

 

Varmrätter
  • Lammytterfilé med rotsaksgratäng och timjansås
  • Oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås
  • Smörbakad torskrygg med kapris och knaperstekt bacon, potatispuré, rödbetor, skirat smör och riven pepparrot
Desserter
  • Chokladfondant med jordgubbsglass och jordgubbssås
  • Vaniljglass med varm hjortronmylta och knäckflarn
  • Saltlakritspannacotta med hallonspegel
Priser

1-rätt 195: –
2-rätter 295: –
3-rätter 395: –

Med en bakgrund som sommelier så har jag tagit fram drycker som
matchar de olika rätterna

Dryckespaket

3-rätter 275: –

Restaurangen har fullständiga rättigheter